Een energielabel kantoren is sinds 2015 verplicht. Gelukkig kunt u gemakkelijk en snel uw energielabel aanvragen bij Enerpro. De EPA adviseurs van Enerpro leveren advies op maat en werken op innovatieve wijze. Met de aanvraag van uw energielabel ontvangt u binnen een week een helder overzicht van de energieprestaties van uw bedrijfspand.

Direct energielabel kantoren aanvragen   

Snel en professioneel

Wanneer u kiest voor Enerpro, kiest u voor snel en professioneel advies. Wij zijn vakkundig en nauwkeurig. Door onze manier van werken, waarderen onze klanten ons gemiddeld met een 8,7. Als energie adviesbureau communiceren graag helder en direct met onze klanten.

Verantwoordelijkheid energielabel kantoren

Wanneer u geen energielabel heeft, kunt u een flinke boete van de overheid ontvangen. Om een boete te voorkomen, moet u op het moment van overdracht een energielabel in uw bezit hebben. Een energielabel is dus verplicht op het moment dat u het kantoor gaat verhuren of verkopen.

EPA adviseur

Voor het energielabel kantoren (een EPA-U label) heeft u een EPA adviseur nodig. De EPA adviseur voert een energiescan uit kijkt bijvoorbeeld naar de gevels, de ramen, isolatie en de oppervlaktes van uw kantoorruimte. Dit wordt ook vaak bepaald door het bouwjaar en de bouwstijl van het kantoor.

Resultaten energiescan

De kosten van de energiescan verschillen per kantoor. Dit is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van het gebouw, maar ook aan of er bouwtekeningen aanwezig zijn van het pand. Na de energiescan worden alle gegevens verwerkt en wordt het energielabel bepaald. Wanneer uw EPA-U label berekend is, zorgt Enerpro voor registratie bij de overheid.

Energielabel kantoren aanvragen